PusiaKssawery 19.04.2017 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 TAlbo niech mu świeci Albo bzyczy, albo kąsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.04.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 19.04.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 To co z tym ciemnym plafonem nieteges? Szkło jest ciemne?Konstrukcja plafonów jest po prostu kiepska. Nie dość, że mają normalny duży gwint i bardzo mało miejsca na żarówkę (więc wchodzą stosunkowo słabe), to jeszcze światło może wydostać się tylko przez szkło na środku. Słabo to wygląda to prostu. A mężów proszę mi tu nie szykanować: zwykle są niewinni, jako te dziecięcia śpiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.04.2017 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 A mężów proszę mi tu nie szykanować: zwykle są niewinni, jako te dziecięcia śpiące Z naciskiem na "zwykle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 20.04.2017 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jakby byli zawsze, to by ludzkość wymarła Dacie wiarę, że jutro mija rok od zakupu mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.04.2017 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Ale ten czas leci... To co, imprezka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2017 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Ale ten czas leci... To co, imprezka? Z utopieniem Marzanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 20.04.2017 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Z utopieniem Marzanny Ale w betonowych bucikach Żeby skutecznie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.04.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Tak!! Raz a dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 17.06.2017 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Oj, czas najwyższy na aktualizację. Fotki plafonu w przedpokoju: W końcu skończyliśmy pokój dzieci! Nie wiem, czy pisałam Wam o Magicznym Kartonie. W sierpniu 2016, po przeprowadzce, został nam gigantyczny karton po zlewie, który wrzuciliśmy do pokoju dziecięcego, aby syn mógł robić z nim co chce: wiercić dziury, rysować, rozrywać, piłować i co tam jeszcze dusza zapragnie. Teraz, po prawie roku, nadszedł czas na zasłużoną emeryturę. Oto jak karton wygląda po masakrowaniu go przez dwulatka przez 10 miesięcy: I wiecie co? Ten karton FANTASTYCZNIE zdał egzamin i o ile nasze serca są spokojniejsze dzięki niemu... Przecież ratował on wszystkie meble i ściany, przyjmując na siebie uderzenia kreatywności malucha Czas teraz na zdjęcia wykończonego pokoju dzieci, również z zamontowanymi roletami i moskitierą: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 17.06.2017 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 I kolejne zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 18.06.2017 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Uroczy, przytulny i przyjazny pokój I jaki ładny kolor niskiej ściany Ekstra pomysł z kartonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 18.06.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Zdjęcie z duplowieżą jest super A karton który wytrzymał 10 miesięcy chyba był z poliwęglanu U mnie wytrzymują dwa dni Może dlatego że dzieci starsze...tym się pocieszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2017 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Pokój dzieciaków zwala z nóg - wymuskane cudeńko Ale karton po przejściach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 19.06.2017 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Pokój dzieciaków zwala z nóg - wymuskane cudeńko Wow, dzięki Aż tak? Ale karton po przejściach No własnie dzięki niemu ten pokój jeszcze jakoś wygląda. Nie wiem, co to będzie, jak wstawimy mniejszy/delikatniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2017 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Wow, dzięki Aż tak? No tak Dla mnie bardzo ok - jasno, prosto, przestrzennie, bez przeładowania i udziwnień - super Pomysł z kartonem boski, dzieło zniszczenia dokonane małymi rączkami sugeruje silne geny ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 19.06.2017 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Pomysł z kartonem boski, dzieło zniszczenia dokonane małymi rączkami sugeruje silne geny ojca Niewątpliwie. Tylko biorąc pod uwagę, że tatuś całe życie był raczej typem mola książkowego/nerda i dopiero ostatnio odkrywa uroki majsterkowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.06.2017 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Niewątpliwie. Tylko biorąc pod uwagę, że tatuś całe życie był raczej typem mola książkowego/nerda i dopiero ostatnio odkrywa uroki majsterkowania... Czyli wyszło szydło z worka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 19.06.2017 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Mały Biały Domku, Wani, Pusiu - dzięki wielkie Wiecie co, ile razy wchodzę do tego pokoju to zachwycam się tym, jaki on śliczny I teraz Tern przyznał mi rację jeśli chodzi o kolor mebli. Na początku strasznie marudził, że białe meble sprawią, że pokój będzie mdły. A ja go przekonywałam, że zabawki zrobią wystarczająco dużo kolorów i dobrze, jeśli meble to stonują. I co? I wyszło na moje! Karton wbrew pozorom wcale nie był z poliwęglanu Mniemam, że na jego wytrzymałość miało również wpływ to, że trzymane w nim były zabawki (chyba poprawiały mu stabilność ). No i co jedno małe dziecko, to nie kilka starszaków... Córce też się podoba! (uwaga, to jedyne zdjęcie dziecka, jakie wrzucam na forum do tej pory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 19.06.2017 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Ale piękności! A zdjęcie wygląda z to nieostrą rączką jakby się ruszało Co do mebli to oczywiście Iscra że Twoja racja była Twojsza Wygląda naprawde super i koloru nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts