PusiaKssawery 20.06.2017 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 [ATTACH=CONFIG]391482[/ATTACH] Tfu, tfu tfu jakie Małe Cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.06.2017 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Piękny pokoik, śliczny kolorowy a białe meble to był strzał w 10! Karton i tak nieźle się trzyma Ucałuj ode mnie Dzidzię, jest przesłodka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.06.2017 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Jak ja uwielbiam to mieszkanie i sprzęty, jakie w nim mam... Maniek sprawdza się absolutnie fantastycznie. Ogarniam podłogę z większych zawalidróg, puszczam małego i mam posprzątane. Żadnego biegania z rurą (syn na normalny odkurzacz mówi "taki inny Maniek" xD), sama wygoda. W sobotę mieliśmy gości. Raz-dwa stół rozłożony, wszyscy zmieszczeni, dzieciaki - sztuk łącznie 5 - szaleją w pokoju (syn znów skomentował, że "demolkę mi robią"). Po imprezie nakruszone wszędzie od przekąsek, Maniuś wziął się do roboty, migiem stół z powrotem złożyliśmy i voila - czysto! Jakby żadnej imprezy nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.06.2017 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 No a ja wciąż się spotykam z opiniami, że te odkurzacze g. warte Widać zależy od firmy i modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 22.06.2017 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 No a ja wciąż się spotykam z opiniami, że te odkurzacze g. warte Widać zależy od firmy i modelu. A ile z tych opinodawców ma taki odkurzacz (a nie jego tania podróbę z biedronki) i używa go prawidłowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 22.06.2017 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Mój brat kupił sobie taniego za 300 zł i jemu nawet taki się sprawdza Ale on kawaler i więcej go w domu nie ma niż jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.06.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Niektórzy mieli te odkurzacze. A niektórzy nie mieli i mimo to się wypowiadali Co by nie gadali, ja swoją opinię mam ugruntowaną: skończę się wykańczać, to kupuję odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.06.2017 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Ok, czas wreszcie zamówić szafę gospodarczą. Może na rocznicę przeprowadzki akurat będzie... xD Łapcie projekt. Wymiary szafy po zewnętrznej stronie: 250 wysokości, 120 szerokości. Zastanawiamy się teraz, jak wykończyć ją na froncie. Opcja 1: Opcja 2 (z szufladą): Co radzicie? Gratis dorzucam Wam jeszcze mega-prosty projekt regału na książki. Ostatnio wzbogaciliśmy się o dodatkowe 177 sztuk i trzeba gdzieś to pomieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.06.2017 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Mąż mówi, że jest jeszcze trzecia opcja na front xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2017 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Szafa gospodarcza?? Czyli nie na ciuchy??Jeśli gospodarcza to 3 wersja Terna.Bo jeśli na ciuchy to 1 - z opcją szafy na wiszące długie ubrania, (typu płaszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 23.06.2017 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Nie na ciuchy. Ręczniki, środki czystości, odkurzacz, ozdoby choinkowe - te klimaty Plan jest taki, że szuflada ma pomieścić najszybciej schodzącą chemię - można tam dużo zapakować i łatwo sięgnąć bez obawy, że dorwą się do tego dzieci (i bez konieczności wstawiania zamka na klucz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.06.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Też uważam, że 3 wersja. Frontów ma akurat w sam raz. A mopy gdzie będą wisiały? Ja będę myśleć o podobnym schowku, niekoniecznie w kuchni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.06.2017 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Nie na ciuchy. Ręczniki, środki czystości, odkurzacz, ozdoby choinkowe - te klimaty Plan jest taki, że szuflada ma pomieścić najszybciej schodzącą chemię - można tam dużo zapakować i łatwo sięgnąć bez obawy, że dorwą się do tego dzieci (i bez konieczności wstawiania zamka na klucz). Ręczników nie trzymałabym w takiej szafie, no ale to mój widzimiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2017 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Nie na ciuchy. Ręczniki, środki czystości, odkurzacz, ozdoby choinkowe - te klimaty No to potwierdzam - 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 23.06.2017 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 A mopy gdzie będą wisiały? Mamy bardzo kompaktowy sprzęt Viledy, więc zmieści się spokojnie w tej dużej sekcji na dole. Ewentualnie wyjmie się półkę w sekcji po lewej stronie, a górną półeczkę trochę podniesie, to będzie akurat na zapasowe "ścierki" do mopa i odkurzacza Ręczników nie trzymałabym w takiej szafie, no ale to mój widzimiś A w sumie czemu? U nas to konieczność, bo w łazience praktycznie nie mamy szafek. No i w łazience, gdzie jest duża wilgotność, błyskawicznie traciłyby świeżość. _________ Pusiu, Twoje pytanie niespodziewanie zaowocowało pomysłem, żeby do lewej górnej sekcji jednak wpakować kurtki. Szafa ma ok 40 cm głębokości, więc normalne wieszaki odpadają, ale i tak da się tam conieco upchać, robiąc miejsce w szafie w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.06.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Też mam viledę, ale nigdy mi się nie chce składać mopa po pracy, tylko go wieszam w takiej długości, jak używałam. Co do ręczników, to ja mam takie skrzywienie, że muszą być osobno, z dala od wydzielającej swoje zapachy chemii czy rzeczy używanych do sprzątania. Nic nie poradzę, tak mam Jeszcze nie wiem jak to zrealizuję w swojej malutkiej łazience, bo dysponując prawie 50 m2 łazienki i pomieszczenia gospodarczego to nie ma z tym problemu. A ręczniki trzymam w łazience w drewnianej szafce i są zawsze świeże odkąd przestałam używać płynów do płukania i w zamian wlewam ocet z olejkiem eterycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.06.2017 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Ręczniki spokojnie możemy trzymać po lewej stronie szafy - są tam osobne drzwiczki przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 niespodziewanie zaowocowało Dobre Asia co Ty za czary-mary z ręcznikami robisz?? Ja lubię takie po płynie do płukania i jeszcze na dworze wysuszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.06.2017 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Nie tylko z ręcznikami, całe pranie w ten sposób jest płukane - pościel, ubrania, no wszystko. Przestałam mieć problem z brzydkim zapachem z szaf czy z utratą świeżości. Też lubię zapach suszonego na polu I są to zapachy naturalnych olejków eterycznych, nie syntetycznego płynu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.06.2017 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2017 Polecam Ale co z czym i ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts