Iscra 21.09.2017 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2017 Wiecie, że ciągle czekamy na szafę gospodarczą? xD To już 2 miesiące będzie Ale połowa obsuwy to moja wina, bo nie miałam czasu sprawdzić, jakie fronty mam w kuchni, żeby takie same zamówili. A potem firma miała 2 tygodnie urlopu. Teraz czekają na dostawę frontów, więc na początku października chyba wreszcie będzie szafa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 25.09.2017 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Nooo, po roku wymyśliłam wreszcie zagospodarowanie przedpokoju! Królować tam będzie IKEA. Obfocę jak kupimy i zamontujemy meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 26.09.2017 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2017 Iskierko będę zaglądać za umeblowaniem przedpokoju Ikea często daje proste, funkcjonalne i bardzo ładne rozwiązania. Mogą sobie mówić na jej temat, co chcą, ale ja ją lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 27.09.2017 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 W piątek mają być puzzle z Ikei. W piątek ma też być kurier po Mania, bo coś mu szczotka szwankuje i nie odkurza gwarancja Door to Door to dobra sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.09.2017 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2017 Puzzle się składają Dobrze się to zapowiada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 01.10.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2017 "Się składają"? Niby same? Masz szczęście, że dopiero teraz to zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thoreg 02.10.2017 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 W piątek ma też być kurier po Mania, bo coś mu szczotka szwankuje i nie odkurza gwarancja Door to Door to dobra sprawa. A właśnie chciałem się Ciebie zapytać o wrażenia z użytkowania robota. Podzielisz się swoim doświadczeniem z tych kilku miesięcy? Polecasz ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 02.10.2017 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 A właśnie chciałem się Ciebie zapytać o wrażenia z użytkowania robota. Podzielisz się swoim doświadczeniem z tych kilku miesięcy? Polecasz ten model? Ja jestem tym robotem absolutnie zachwycona i póki co nawet konieczność oddania go na gwarancję tego nie zmieniła (Musiałam ostatnio odkurzyć ręcznie, jak prymitywnie! ) Pisałam po zakupie recenzję http://forum.muratordom.pl/showthread.php?248198-Nareszcie-u-siebie-czyli-mieszkanie-po-przygodach&p=7422416&viewfull=1#post7422416 Dalej wszystko się zgadza Mam tylko teraz jeden niski dywan z krótkim włosiem w pokoju dzieci i spokojnie go odkurza nawet bez trybu progu. Trzeba pamiętać, aby po mopowaniu wymienić mopa (znaczy wrzucić do pralki), wylać resztkę wody ze zbiornika i pozostawić do wysuszenia, bo inaczej przy następnym myciu pojawi się niemiły zapach. 3 dni Mańka nie ma, a ja już za nim tęsknię Dzięki niemu sprzątanie po imprezie trwa przecież kwadrans! Wrzucić naczynia do zmywary, przesunąć stół, włączyć Mania i gotowe Oczywiście, że jego odkurzanie trwa dłużej niż ręczne. Ale on sobie zrobi co trzeba w odpowiednim dla siebie czasie, a mi kupuje to możliwość wykorzystania tego czasu na coś przyjemniejszego Ile razy już było, że zabieraliśmy się cała rodziną na spacer, a ty Maniu zarabiaj na swe utrzymanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 11.10.2017 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Ahem, mam prośbę do czytających. Prośba będzie na końcu, bo dotyczy ona przedpokoju, którego zdjęcia właśnie wrzucam Teraz wreszcie mamy przedpokój, a nie... schowek na szczotki. Całość Ikea, nowa seria MACKAPÄR. Na ścianie obok drzwi zmieściły się 2 wysokie wieszaki obok siebie, normalnie jakby pod wymiar były robione dla nas! Panorama ze schodów na wprost drzwi wyjściowych. Półka widoczna po lewej jest już pod schodami prowadzącymi na górę. Panorama od drzwi w kierunku schodów A tu wlazłam pod schody, żeby pokazać Wam te wieszaki, co to weszły idealnie, zostawiając dosłownie centymetr wolnego miejsca! A teraz gdzie prośba? Ano mamy jeszcze lustro do zawieszenia na drzwi. O, dokładnie to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00285183/ Problem w tym, że haki nie pasują do naszych drzwi wejściowych - potrzebujemy, aby nakładka na framugę miała jedynie 1,5cm, a ma ze 3. Cholerstwo jest metalowe, więc tak prosto tego nie zmienimy. I teraz pytanie: gdzie możemy znaleźć takie haki, którymi można by przymocować lustro do górnej krawędzi drzwi? Sklepy z akcesoriami meblowymi w okolicy obskoczone i nikt nie był w stanie nam nawet powiedzieć, czego w Googlu szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.10.2017 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Prosze bardzo https://www.google.pl/search?biw=1777&bih=854&tbm=isch&sa=1&q=wieszaki+na+drzwi+bez+wiercenia&oq=wieszaki+na+drzwi+bez+wiercenia&gs_l=psy-ab.3..0.65023.78471.0.78972.47.37.0.0.0.0.181.4277.0j32.33.0....0...1.1.64.psy-ab..14.31.4137.0..0i67k1j0i8i30k1j0i24k1j0i30k1.172.ZDHlhA-p1Wk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 12.10.2017 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 I ŻADEN nie podejdzie! Bo wszystkie wyniki przedstawiają haczyk, czyli wygięty tak, by coś na nim zawiesić na drzwiach. A ja potrzebuję haczyk wygięty tylko na framudze, na samych drzwiach ma być prosty, bo będzie skręcony śrubą z oprawą lustra. Jak nic nie znajdę to będę szukać po ludziach kogoś, kto ma narzędzia do obróbki metalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2017 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Czyli tylko literę L ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 12.10.2017 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Tak właśnie.Tylko do góry nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2017 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Ogarniam. A nie możecie odpowiednio odgiac juz istniejącego zawiesia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 12.10.2017 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 To będzie wymagało znalezienia kogoś z odpowiednimi narzędziami, bo blacha ma prawie 2mm grubości i jest konkretna. Kombinerkami tego nie ruszę, a i przyciąć nie mam czym Jak nie znajdziemy odpowiedniego zaczepu w internetach, to będziemy szukać kogoś z narzędziami i rzeźbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2017 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 No to może u jakiegoś metaloplastyka od ogrodzeń i barierek zamówić taki zacięty odpowiednio plaskownik? To groszowa sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.10.2017 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Albo wziąć młotek, położyć na czymś płaskim i walić dopóki się nie odegnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 12.10.2017 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Albo pęknie Sęk w tym, że trochę za bardzo widoczne i na małej powierzchni to gięcie, więc za duże ryzyko Ale metalopalstyka w mieście znajdę. Więc jak w końcu dojdzie ta piekielna szafa (pamiętacie, kiedy o niej rozmawialiśmy? To wtedy zamówiliśmy...), to będzie można powiedzieć, że mieszkanie jest całkowicie gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.10.2017 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Młotek jest dobry na wszystko ; ) Dajta Panie spokój z ta szafą. Ja juz dawno wpadłabym tam jak cyklon Ksawery i roznioslabym ten zakład w dro bia zgi... Inna bardziej lajtowa wersja to odwołanie zamówienia i poszukanie innego wykonawcy. Ostatnio i Ja zaczęłam gromadzić meble i kombinować jakby tu z gówna ukrecic cudo. Juz jedno ukrecanie mam z głowy i wyszło super. No powolutku ale jednak do przodu. Pojawiło się jeszcze kilka cacek i wreszcie udało mi się znaleźć to czego szukalam przez wiele lat ale za bardzo dobrą cenę. Żeby nie było tak kolorowo...okupione jest to permanentnym fochem mezowatego i karami. A to milczenie owiec. .. A to pożegnanie z Afryką. . Seksmisja... Zbuntowany Anioł. ..a nawet niewolnica Isaura. No cóż. .. Na szczęście drzemie jeszcze we mnie Resident evil i nas nie dogoniat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 12.10.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Dajta Panie spokój z ta szafą. Ja juz dawno wpadłabym tam jak cyklon Ksawery i roznioslabym ten zakład w dro bia zgi... Inna bardziej lajtowa wersja to odwołanie zamówienia i poszukanie innego wykonawcy.Tu akurat seria problemów losowych miała miejsce, a wykonawca jest jednym z lepszych i godniejszych zaufania w szeroko pojętej okolicy. Słowem: wycofanie się oznaczałoby co najmniej równie długi czas oczekiwania, a niekoniecznie lepszą robotę -_- Ostatnio i Ja zaczęłam gromadzić meble i kombinować jakby tu z gówna ukrecic cudo. Juz jedno ukrecanie mam z głowy i wyszło super. No powolutku ale jednak do przodu. Pojawiło się jeszcze kilka cacek i wreszcie udało mi się znaleźć to czego szukalam przez wiele lat ale za bardzo dobrą cenę. Żeby nie było tak kolorowo...okupione jest to permanentnym fochem mezowatego i karami. A to milczenie owiec. .. A to pożegnanie z Afryką. . Seksmisja... Zbuntowany Anioł. ..a nawet niewolnica Isaura. No cóż. .. Na szczęście drzemie jeszcze we mnie Resident evil i nas nie dogoniat Bawicie się (pop)kulturalnie, jak widzę xD Można gdzieś postępy tych zabaw zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts