marimag 12.10.2017 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Pokaże tylko zaufanym i to w trybie ściśle tajne jak juz będzie skończone. Nie zamierzam karmić pewnej trolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 17.10.2017 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Szafa gospodarcza w trakcie montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.10.2017 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.10.2017 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Iskra ponieważ masz płatny profil WTF ? prześlij mi priva ze swoim adresem mailowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 17.10.2017 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Płatny profil? Wut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 17.10.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 No ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 17.10.2017 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 Nie rozumiem, więc wrzucam zdjęcia szafy gospodarczej Widok z kuchni Cwany uchwyt na odkurzacz. Obok będzie jeszcze wiaderko z mopem. Częściowo wnętrze Wykończenie mieszkania: 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 21.10.2017 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 A za oknem złota polska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 02.11.2017 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Maniek wrócił z przymusowego urlopu i wziął się do pracy Z tej okazji kupiłam sobie zarąbiście-wygodny fotel z podnóżkiem. Tern twierdzi, że próbuję racjonalizować zakup, bo ni hu hu nie pasuje, zagraca i w ogóle, a ja cieszę się jak małe dziecko xD Aż lampa przewędrowała i stoi teraz między fotelem a kanapą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tern 02.11.2017 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2017 Bo wygodny to on jest, ale nie pasuje i zagraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 07.11.2017 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Jeżeli fotel jest wygodny i chętnie Iscra na nim siedzi, to kwestie pasowania są nieistotne Trzeba sobie w życiu pozwolić na odrobinę wygody, nawet kiedy nie jest kompatybilna z wizją innych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.11.2017 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Jeszcze 2 rzeczy mamy do ogarnięcia w mieszkaniu: 1. Lustro w przedpokoju 2. Półeczka wnękowa w łazience. Jeśli chodzi o lustro, to muszę wybrać się do metaloplastyka, żeby poprawić mocowania. Półeczka generalnie jest gotowa, tylko trzeba: a) wyciąć dziurę w gk - banał b) znaleźć odpowiednie gniazdko c) wyciąć w półce otwór na to gniazdko - banał Podpunkt B sprawia nam nieco trudności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.11.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Czemu gniazdko jest problematyczne? Jakie warunki musi spełniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.11.2017 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Będzie w bocznej ściance półki. Nie wiem po prostu co tam wrzucić, żeby się trzymało, niezależnie od tego, jak mocno trzeba będzie wciskać czy wyciągać wtyczkę. Grubość półki to standardowa płyta MDF. Za tą boczną ścianką jest pustka. Wystarczy najzwyklejsze gniazdko czy trzeba coś kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.11.2017 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Gniazdko ma tkwić w MDFie ? Typ natynkowe czy podtynkowe? Moim zdaniem każde będzie ok, tylko trzeba je dobrze osadzić, najlepiej z pomocą mocnego kleju, jakiegoś np. poxipolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 29.11.2017 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Tak, ma tkwić w MDFie. Zdecydowanie wolałabym podtynkowe. I podwójne. Czyli co, normalnie wywiercić dziurę jak na zwykłą puszkę i styknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.11.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Tak myślę, aczkolwiek nigdy nie robiłam takich rzeczy. Widziałam natomiast szuflady z gniazdkiem w tylnych ściankach i te gniazdka wyglądały jak zwykłe podtynkowe. Ewentualnie przetestujcie sobie na jakimś kawałku innego MDFu jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 29.11.2017 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2017 Są specjalne puszki do płyt karton-gips i myślę że te się nadadzą. One są montowane na takie łapki. Wiercisz odpowiedni otwór wsuwasz puszkę i dokręcasz śrubki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.11.2017 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Faktycznie... Taka oczywistość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 30.11.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2017 Pewnie też bym o tym nie pomyślała ale mam dom szkieletowy i wszystkie ściany z karton gipsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts