Daniellos_ 22.04.2016 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Byłbym wdzięczny za namiar na projektanta/konstruktora płyty fundamentowej, który nie przesadzi z ilością zbrojenia, bo mnie koszty zjedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.04.2016 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 A na projektanta Cie stać, jak na zbrojenie brak kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KyRaA 20.05.2016 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Firmy, które robią płyty fundamentowe, same zaprojektują Ci tę płytę. Najlepiej napisz do pierwszej lepszej zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 21.05.2016 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Jeśli chodzi o samą płytę to polecam panią Anna WAGNER, projektanta konstrukcji, tel. kom. 692 917 012, [email protected]. Robiła konstrukcję znajomemu i bardzo ją chwalił za umiar w doborze parametrów i terminowość. Żałuję, że jej nie wzięłam. Teraz męczę się z innym architektem (od września) i jeszcze nie mam gotowego projektu wykonawczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hajnel 22.05.2016 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Biuro Konstruktor z Rudy Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts