pavelj 22.04.2016 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 WitamWkrótce będę miałrobionego miksokreta.Będzie styropian i wylewka.Pod drzwiami balkonowymi mam listwy progowe.Dwie listwy po 5cm.Jak zacina deszcz,to pod drzwiami balkonowymi jest mokro.Jak to należy dobrze zabezpieczyć????Pozdrawiam. Moje drzwi balkonowe: http://s31.postimg.org/yh6mvgp8b/SAM_0607.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 22.04.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Witam Niewiele widać, ale wnoszę, że po prostu masz źle zamontowane okna, nie masz w ogóle wykonanej izolacji wewnętrznej ani zewnętrznej i stąd problem. To co możesz uratować w tej chwili to wyklejenie na zewnątrz fartucha EPDM. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2016 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Gdzieś na deweloperce widziałem tak (uszczelnienie papą): ale wg mnie lepiej jest tak (zastosowanie EPDM): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
link2jack 22.04.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Zostało może komuś tego farucha? Potrzebowałbym około 8m Na allegro widze ze najmniejsze rolki mają 25m ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.04.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Napisałbym daj namiar na priw i określ jakiej wysokości chcesz. ale zapewne zostanie to odebrane jako reklama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 22.04.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Gdzieś na deweloperce widziałem tak (uszczelnienie papą): [ATTACH=CONFIG]353717[/ATTACH] To bardziej jest izolacja pozioma fundamentów niż uszczelnienie. Jeżeli tak będzie pozostawione - dziury i pianka na wierzchu- to marnie to widzę, przecieki pod oknem pewne! Powinni nakleić coś np. EPDM pod ościeżnicę, ale na listwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 22.04.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 najpierw folia paroszczelna choć tu nie zgadzam się z tym co zaleca ITB bo wszędzie mówi się o fartuchu EPDM bądź foli bitumicznej na podkładzie z Aluminium a później dobrze by było to zabezpieczyć przed uszkodzeniami obróbką blacharską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts