viperpl 23.04.2016 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam. Przymierzam się do remontu mieszkania, znalazłem ekipę która posiada wolny termin i mogła by taki remont wykonać. Dostałem już wstępną wycenę.Bardzo proszę o opinię, czy poniższe ceny są do przyjęcia - nie chcę za tanio (bylejak) nie chciałbym też zapłacić dużo więcej jak w innej firmie. Ceny oczywiście netto... Ceny nie obejmują wynoszenia gruzu, śmieci poremontowych z mieszkania - to muszę robić sam.... Wylanie masy samopoziomującej do 10 mm - 20 zł m2Demontaż metalowych ościeżnic ze ścianek działowych - 150 zł za 2 szt.Skuwanie płytek bez wynoszenia do kontenera - 30 zł m2Demontaż starych + montaż nowych płyt GK na nowym stelażu wraz z wełną mineralną i folią paroizolacyjną na ścianach - 100 zł m2Sufity podwieszane wraz z wykonaniem stelaża - 50 zł m2Równanie ścian mp75 - 15 zł m2Szpachlowanie ścian po równaniu - 20 zł m2Gumowanie łazienki pod glazurę wraz z montażem taśmy - 26 zł m2Obróbka otworów po drzwi wewnętrzne (ścianka o grubości 10 cm) - 80 zł za 1 otwór pod drzwi "80" oraz prace hydrauliczne - 2000 zł, tj.: podejście z pionu do kuchni (1 bateria) - odległość 1 mbpodejście z pionu do geberitu - odległość 1 mbpodejście z pionu do natrysku - odległość 3 mbpodejście z pionu do umywalki - odległość 4 mboczywiście wraz z cwu tą samą drogą ma iśc kanalizaWykonanie z miedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turalyon 29.04.2016 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 Jak by to było za zrobienie np jednej malutkiej łazienki to rozumiem, ale jak ceny za całe mieszkanie to z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts