Vester 23.04.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam serdecznie.W moim świeżo nabytym segmencie jest taras z desek kompozytowym ciemnybrąz, który to jest miejscami odbarwiony. Poprzedni właściciel zdarł go Karcherem, jak się okazało. Chciałbym odnowić taras, ale nikt nie powiedział mi jeszcze nic mądrego ( w sklepie z farbami doradzono mi farbę szkutniczą, ale nie ma takich w brązach). Pomóżcie, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 23.04.2016 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam serdecznie. Chciałbym odnowić taras, ale nikt nie powiedział mi jeszcze nic mądrego SYNTILOR -Środek do renowacji TARASÓW KOMPOZYTOWYCH Tutaj więcej http://www.syntilor.pl/produit/produkty-fazie-wodnej,piel-281-gnacja,renowator-tarasow-kompozytowych,119,132,179.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vester 23.04.2016 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Dziękuję.Sęk w tym, że mam jasne plamy po zdartej farbie, a ten specjał bardziej ożywia niż łata. Marzy mi się taras w jednolitym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts