mslocinski 23.04.2016 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witajcie, poszukuję architekta do zaprojektowania parterowego, energooszczędnego domu jednorodzinnego o powierzchni ok 200m2 + garaż. Oczywiście potrafię korzystać z googla, ale byłbym wdzięczny za namiary na osoby przez Was sprawdzone. Równie cenne są uwagi odnośnie tego z kogo NIE korzystać Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 23.04.2016 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witajcie, poszukuję architekta do zaprojektowania parterowego, energooszczędnego domu jednorodzinnego o powierzchni ok 200m2 + garaż. Oczywiście potrafię korzystać z googla, ale byłbym wdzięczny za namiary na osoby przez Was sprawdzone. Równie cenne są uwagi odnośnie tego z kogo NIE korzystać Michał Mam fajna kobitke , olawy, tylko musialbys zadzwonic czy robi projekty. Mi adaptowala i byla kierbudem. Ale czy sama rysuje projekty to nie wiem, ja mialem gotowy. Ale jako kierbuda polecam, nie bierze wiecej niz normalnie a jest na kazde zawolanie i nie dolicza za przykazdy. Nawet jak wie ze cos sie dzieje na budowie to sama z siebie robi naloty czy wszystko jest ok. Tj danuta łęczyszyn nr 660 756 719 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 23.04.2016 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 .... architektem Pani Danuta nie jesthttps://extranet.iarp.pl/lista/?searchFLD%5Bnrew%5D=&searchFLD%5Bnazwisko%5D=%C5%81%C4%99czyszyn&searchFLDT%5Bcategoryid%5D=_EX&searchFLD%5Bcategoryid%5D=&searchSubmit=szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 24.04.2016 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 .... architektem Pani Danuta nie jest https://extranet.iarp.pl/lista/?searchFLD%5Bnrew%5D=&searchFLD%5Bnazwisko%5D=%C5%81%C4%99czyszyn&searchFLDT%5Bcategoryid%5D=_EX&searchFLD%5Bcategoryid%5D=&searchSubmit=szukaj Ano widzisz, nie wiedzialem ze tak mozna sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts