8szymon8 23.04.2016 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam, w kilku oknach (ramach okiennych), zauważyłem dziś coś co przypomina mi pleśń. Jest to wewnątrz okna w miejscu gdzie nie ma dojścia (fabryka), ale tylko od strony wewnętrznej (zdjęcia robione z zewnątrz). Dom, w tym okna oczywiście, mam na gwarancji u dewelopera. Czy mogę wymagać od dewelopera by zajął się tematem, tak aby tego nie było i się więcej nie powtórzyło. Wolę wcześniej zapytać szersze grono niż od razu pisać do niego maila. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxb 23.04.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Słabo to widać na zdjęciu ale jeśli to jest wewnątrz pakietów szybowych to jak najbardziej reklamacja i wymiana pakietów na wolne od wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 23.04.2016 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Witam Tak być nie może, pakiety do wymiany. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 24.04.2016 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam Tak być nie może, pakiety do wymiany. pozdrawiam Przyjrzyj się dokładnie. Ten nalot jest raczej na uszczelce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.04.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Na tyle na ile.mozna ocenic zdjecia grzyb jest na profilu ponizej uszczelki zewnetrznej Tu masz dopiero grzybki w szybie zespolonej Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez nikt ważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
8szymon8 24.04.2016 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Bardzo ciężko jest zrobić mi zdjęcie które idealnie to przedstawi. Może na filmie lepiej to widać.https://youtu.be/J-ilMn_IVQc Nie znam się dokładnie na oknach ale narysowałem przekrój poprzeczny ramy aby pokazać miejsce problemu. http://i67.tinypic.com/dyatf8.jpg Raz jeszcze wspomnę iż jest to w miejscu gdzie nie ma dojścia bez ingerencji w budowę/uszczelnienie okna. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez 8szymon8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 24.04.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Zadzac po rysunku grzyb pojawia sie miedzy szyba zespolona a profilem okiennym I jest mozliwosc ingerencji Trzeba wyjac pakiet. Wyczyscic grzyba I obserwowac czy znow sie pojawi Moze byc to efektem przedostawania sie wody miedzy uszczelka a szyb Zjawisko które może wystapic, wbrew pozorom, ale pierwszy raz widze takie tego efekty tak jakby (to tylko gdybanie) listwa przyszybowa za slabo sciskala pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts