Zielona20 24.04.2016 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam serdecznie Jestem tutaj nowa... Kupilam niedawno dzialke pod Opolem (12km do Opola)na ktorej stoi budynek gospodarczy ok 65m kw i chcialam to przebudowac na dom mieszkalny. Wyczytalam na forum ze trzeba miec pozwolenia na budowe i wydaje mi sie ze architekt ze specjalista budowlanym bedzie takze potrzebny. Bardzo prosze forumowiczow o namiary na rzetelnego architekta I firme budowlana z woj opolskiego jesli ktos korzystal. Jestem sama I mieszkam obecnie w Krakowie wiec chcialabym wspolpracowac z normalnymi I rzetelnymi ludzmi a nie uzerac sie na kazdym kroku z niekompetentna osoba. Bardzo dziekuje za wszelkie porady I rady.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiecegly 06.05.2016 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Chyba najtaniej i najszybciej zrównać to z ziemią i wybudować od nowa co sie chce i jak sie chce a nie opierać się na na pewno beznadziejnym fundamencie czegos co nie bylo przewidziane do mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts