skot1 24.04.2016 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam wszystkich Planuje zrobić dla syna domek do zabawy chciałbym w tym temacie przedstawić etapy budowy i jednocześnie chciałbym prosić o jakieś porady i sugestie. Plan jest taki by koszt budowy był jak najniższy (ale nie z konieczności) Ma wyglądać mniej więcej tak : planowane wymiary domku to 2m długości 1,5 szerokości i 1,5 wysokości do początku dachu cała wysokość domku coś około 1,9m szkielet planuje zrobić z łat 60x45mm i do nich przymocować deski, ale czy taka grubość łat będzie ok? Dostałem sporo desek są one pozbijane coś w stylu koryt. Po rozbiciu uzyskuje deski o wymiarach ok 240x13x2,5 cm oraz 340x13x2,5 cm Deski należy wyrównać i tu moje pytanie jak polecacie to zrobić ? strugiem elektrycznym takim ręcznym czy szlifierką kątową z nakładką i grubym papierem np 60 lub 80 ? najgorsze deski są w takim stanie Koncepcja dłuższego boku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 26.04.2016 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Czy tak ma to CUŚ wygladać: " Ma wyglądać mniej więcej tak :."o załączaniu zdjęć jest w regulamine ! a w ten sposób nie widać o co chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skot1 17.05.2016 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Praca trochę popchnięta do przodu. Deski zostały docięte i oszlifowane. Udało się postawić ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 18.05.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 nie widać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skot1 21.05.2016 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 NIe ogarniam u mnie widać normlanie użyłem opcji i podałem link do zdjęcia jak to inaczej zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts