didekman1 24.04.2016 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Witam, mam pytanie, podobno ue daje dofinansowanie na fotowoltaike. A czy jak ja zakupywalem to z wlasnej kieszeni 12 lat temu mam mozliwosc otrzymania jakiegos zwrotu? Prosze o pomoc, poniewaz nie jestem za bardzo w temacie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxb 24.04.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 26.04.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witam, mam pytanie, podobno ue daje dofinansowanie na fotowoltaike. A czy jak ja zakupywalem to z wlasnej kieszeni 12 lat temu mam mozliwosc otrzymania jakiegos zwrotu? Prosze o pomoc, poniewaz nie jestem za bardzo w temacie. Pozdrawiam. Po pierwsze, to doprecyzuj czy chodzi Ci rzeczywiście o fotowoltaikę, jeśli tak, to to nie w ogóle nie ten dział i nie ten wątek. Po drugie - niestety nie ma takiej możliwości, aby po tylu latach zwrócono Ci dofinansowanie. PS. O jakim programie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elrow23 19.05.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 jutro kończy się program BOCIAN. czy ktoś wie czy planują coś potem/ w zamian dedykowane pod fotowoltaikę i solary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 20.05.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 jutro kończy się program BOCIAN. czy ktoś wie czy planują coś potem/ w zamian dedykowane pod fotowoltaikę i solary? Jeśli chodzi o programy NFOŚiGW to nie liczyłbym na prosumenta. O nowych programach nic nie słyszałem - tymbardziej pod fotowoltaiką dla inwestora prywatnego. Lepiej sprawdzić RPO - cały czas uruchamiane są nabory za pośrednictwem gmin - poszukaj tylko w swoim województwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeusz11233 06.07.2017 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Witam, mam pytanie, podobno ue daje dofinansowanie na fotowoltaike. A czy jak ja zakupywalem to z wlasnej kieszeni 12 lat temu mam mozliwosc otrzymania jakiegos zwrotu? Prosze o pomoc, poniewaz nie jestem za bardzo w temacie. Pozdrawiam. Ja osobiście też jestem laikiem ale w tej sprawie znalazłem firmę, która pomaga mi w realizacji tego problemu. Pozdrawiam Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Greengaz reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henrok 03.08.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Szukałem właśnie pośredników, którzy przeprowadzą przez cały proces. Ponieważ samemu to jest kłopot z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 03.08.2017 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Szukałem właśnie pośredników, którzy przeprowadzą przez cały proces. Ponieważ samemu to jest kłopot z tym Witaj, A na co konkretnie postawiłeś? Pytam, bo wart wiedzieć, że jeżeli korzystać z dofinansowania w ramach ograniczania niskiej emisji, to Viessmann jest partnerem walki z niską emisją. Co to oznacza? Dlaczego Viessmann? jesteśmy firmą z tradycjami –od 25 lat działamy na rynku polskim; posiadamy zaplecze techniczne i doradców do Twojej dyspozycji 24h; oferujemy kompleksową obsługę sprawdzonych Partnerów Handlowych; gwarantujemy jakość, doświadczenie i dbałość o szczegóły. Kontaktując się z naszymi Partnerami Handlowymi: Z nami otrzymasz gwarancję kompleksowej obsługi, specjaliści pomogą w wypełnieniu wniosku o dotację, dobiorą optymalne urządzenie i przygotują najkorzystniejszą ofertę. Jeśli jesteś zainteresowany - zapraszam TUTAJ po szczegóły W razie pytań - pozostaję do dyspozycji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts