Maxx87 24.04.2016 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam zmywarkę marki ariston, zaczęła mi trochę przeciekać - w końcu ma prawo po 8 latach użytkowania uszczelka się zużyć. Wszystko super, kupiłem do mojego modelu na [sPAM}, przyszła... I zaczynają się schody, odmontowałem starą, zamontowałem nową, ale chyba źle i nie wiem gdzie popełniłem bląd. Czy mogę ją przykleić jeszcze raz, czy jest już do wywalenia? Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 24.04.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Spróbować oczywiście nie zaszkodzi. Przed demontażem uszczelkę warto podgrzać, klej lepiej puści. Jeżeli klej zostanie na zmywarce a nie na uszczelce to można ratować się stosując jakąś dobrą taśmę dwustronną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strykow1w 02.06.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Takie naprawy najlepiej zlecić fachowcowi który się na tym zna i zrobi to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 28.06.2016 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Ja sam taką uszczelkę wymieniłem, ale jest jeszcze gorzej niż przedtem. Lepiej by zrobił to fachowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts