wariateke 24.04.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich, Chcialbym poradzić się odnośnie prysznica we wnęce. Mieszkanie jest własnością spółdzielni ( za granicą Polski) więc nie mam zbyt wielkich możliwości co do zmiany. Rury od wody są na wierzchu a sama wneka ma wymiary 93x94 wiec troche nie pasuje tam standardowej wielkosci brodzik. Najbardziej chciałbym zainstalować tam właśnie brodzik i drzwi ale problemem jest nie standardowy wymiar i te rurki na ścianie. Nawet jeśli zrezygnowałbym z brodzika to chciałbym te drzwi, może ktoś z większym doświadczeniem doradziłby mi jak mógłbym sobie poradzić i zainstlowac je zostawiajac rurki tak jak sa i zeby to wygladalo jakoś poczciwie pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez wariateke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 25.04.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 drzwi na zamówienie,a po co brodzik, takie rozwiązanie z płytek na podłodze ci nei pasuje? Można je poprawić na bardziej estetyczne. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wariateke 25.04.2016 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 drzwi na zamówienie,a po co brodzik, takie rozwiązanie z płytek na podłodze ci nei pasuje? Można je poprawić na bardziej estetyczne. pzdr myslisz ze zainstaluje drzwi na scianie z tymi rurkami? nie wiem za bardzo jak to ma wygladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
homecactus 27.04.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 myslisz ze zainstaluje drzwi na scianie z tymi rurkami? nie wiem za bardzo jak to ma wygladac Myślę że bez problemu fachowcy od takich kabin na zamówienie to zrobią i będzie to estetycznie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 30.04.2016 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Może obuduj te rury karton gipsem . Będziesz miał półkę na kosmetyki i skoro chcesz mieć gotową kabinę , to doprowadzisz szerokość wnęki do typowego wymiaru . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts