aneciekk 25.04.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Sprawa wygląda następująco: szukamy z mężem działki najlepiej pod lasem żeby mieć jak najmniej sąsiadów i taka się znalazła. Jest prostokątna i od dłuższego boku czyli od zachodu jest las oraz jest on od połnocy(krótszego boku). Niby wszystko ładnie bo nawet jak sie odsunie 12 m od lasu to miejsca jest dużo. Mąż się zakochał w tej działce ale jak wczoraj pojechalismy okolo godz 19 to wszedzie bylo słonce a cala ta dzialka i sasiednia byly w cienu,było tam ciemno-również w lesie bo jest on gesty. Sprawialo to wrazenie jak z horroru brak tylko unoszacej sie mgly:/ nie tyle co ciemno ale tak pomuro wrecz strasznie. Czy oplaca sie brac taka dzialke bo wg mnie w zime jak slonce sie schowa za lasem to o 14 bedzie ponuro a w lato kazdy bedzie mial slonce do godz 20-21 a my do 18??RATUJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 25.04.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Sprawa chyba prosta: szukajcie innej działki. Przecież lasu od zachodniej strony nie wytniecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneciekk 25.04.2016 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 hmm no własnie prosta nie jest bo mąż mi już życ nie daje wiec moze ja sie myle i cień wieczorem w lato na calej dzialce od no 19.00 jest ok i sie czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts