szach11 25.04.2016 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 WitamJak najlepiej zakryć popękania w deskach na elewacji , małe szparki oraz mało estetyczne główki śrub. Chodzi mi o coś co wytrzyma próbę zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 14.05.2016 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 A jakie masz drewno na elewacji , że pęka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 14.05.2016 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 jeżeli nie lubicie spękań , sęków żywicy to dlaczego wybieracie drewno ? kupcie plastik ! Drewno ma taką specyfikę i koniec ! próba maskowania tego pogorszy sprawę . Jeżeli główki śrub wystają i się świecą w słońcu to wkręć je głębiej po kilku deszczach te dziury wypełnią się włóknami i nie będzie to takie widoczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 14.05.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Niekoniecznie , cedr meranti czy okume nie ma żywicy czy sęków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 14.05.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 to dopiero przede Mną, ale też mam trochę elewacji drewnianej i pomału się rozglądam za rozwiązaniami. Oglądałem modrzew syberyjski, drewno egzotyczne i drewno modyfikowane termiczne - Thermojesion. Co najelpiej się sprawdza wg Was, ma ktoś doświadczenia? Czy jasne drewno egzotyczne pomimo pielęgnacji ciemnieje?A co jest najlepszym rozwiązaniem z desek drewnopodobnych na bazie styroduru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 14.05.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Jeśli chodzi o imitacje, to najlepiej jest zamówić próbki i samemu ocenić.Ja wybrałem okładzinę elastycznąhttp://www.sysdekor.pl/deski.php zależało mi na niewielkiej grubości, dlatego styrodurowe odpadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts