Pmlola 25.04.2016 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, szukam informacji ( na forum również ) po jakim czasie mogę postawić na wylewce z mixokreta garaż blaszany 6x5 ( ok 650 kg ). Niestety znalazłem sporo informacji których przydatności nie potrafię ocenić z racji na inny profil pytań. Wylewka 10 cm z siatką na folii budowlanej pod spodem 9 ton gruzu betonowego ( wymiary 6,20x5,20 x szpadel . Rozumiem że powinienem czekać 10 tygodni na pełne związanie betonu ( użytkowanie stałe - schnięcie 1 cm na tydzień ). Cement jaki był użyty to cement czerwony Cemexu. Wykonawca nie kazał go podlewać ( choć na forum są inne zalecenia ), następnego dnia mówił, że można na niego wejść a po 3 - 4 dniach użytkować. Powinienem go podlewać ? Po jakim czasie mogę podstawić na niego garaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts