magda40 25.04.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Proszę o pomocpo wmontowaniu bramy garażowej została duża przerwa do wypełnienia pomiędzy murem a bramą - ok 5 cm. Cały fundament, który jest piwnicą tynkuję tynkiem cementowo - wapiennym. Wydaje mi się że ta różnica jest zbyt duża aby wypełnić ją tynkiem.Myślałam o styropianie ale jak potem połączyć go z tynkiem. Niezasadne wydaje się kupowanie kleju na styropian na taki mały fragment.Co nałożyć na styropian, żęby całość potem wyrównać szpachlą cementową.Będę wdzięczna za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 25.04.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Styropian musisz przykleić a na to siatka i tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda40 25.04.2016 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 wiem ale to kawałęk o szerokości ok 20 cm i długości ok 4 m.... szkoda mi kupować większą ilość kleju ale jeżeli już tak zrobię to mogę to ujednolić szpachlą cementową? chcaiałabym potem to pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts