belliash 26.04.2016 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Witajcie, Mam kuchnie, w ktorej marzy mi sie umieszczenie po 1 scienia szafek, a po 2 zlewozmywaka, kuchenki z piekarnikiem, zmywarki i lodowki. Wiecej niestety nie zmiesci sie, gdyz kuchnia jest stosunkowo krotka. Najfajniej byloby miec wszystko w zabudowie (oprocz lodowki), ale nie potrafie znalezc plyty gazowej i pierkarnika / lub kuchenki do zabudowy o szerokosci 50cm. Kiedy byly takie Mastercooki, ale chyba przestali je juz produkowac. Niestety w kuchni tej 60cm jest juz zarezerwowane na lodowke z zamrazarka, a 86cm na zlewozmywak w zabudowie. Do pelni szczescia brakuje zmywarki (45cm) no i tej nieszczesnej kuchenki. Wyadje mi sie ze pozostaje mi zakup klasycznej kuchenki o szerokosci 50cm, jednak wtedy problemem bedzie zamontowanie blatu nad zmywarka - ta stalaby miedzy kuchenka a lodowka. Trzeba byloby wiec zmywarke wstawic do jakiejs szafki, tak aby mozna bylo skorzystac z blatu kuchennego - chyba ze jest inny sposob montazu takiego blatu? Przy wsunieciu zmywarki "do szafki" musialbym doliczyc jeszcze ze 3-4cm na boki tejze szafki, a 3cm wlasnie zostaja zapasu, wiec jesli grubosc tych scianek przekroczylaby 3cm, tzn ze by sie nie zmiescily Niestety nie bardzo jest tez mozliwosc zamiany kolejnosci, (lodowka, zmywarka, kuchenka, zlewozmywak), bo nie chce aby lodowka stala gdzies po srodku albo przy okno, bo by je przyslaniala. Nie ma tez mozliwosci przeniesienia lodowki na 2 strone, z uwagi na grzejnik. Jak byscie rozwiazali ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertPolanski 13.06.2016 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Kup nowe mieszkanie z większą kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts