Gość 12.07.2002 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 Strop wylewany czy gęstożebrowy proszę napiczcie o doświadczeniach i różnicach w kosztach!!Mam ok.93m2 stropu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finiszant 12.07.2002 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 Odpowiedź znajdziesz przeliczając oferty lokalnych dostawców i swojej ekipy (wieść gminna niesie, że płyta jest tańsza, ale nie mam na to dowodów). Dodam tylko, że płytę warto wylewać jeżeli chcesz ukryć w niej podciągi, które szpecą sufit, a są często konieczne. W pustakach stropowych za to lubią ukrywać przewody elektrycy. W swoim domu 3/4 stropów mam prefabrykowanych, nad pokojem dziennym mam płytę (przez podciąg nad wykuszem a pod ścianą szczytową właśnie), do tego pok. dzienny jest o ok 10 cm wyższy.Finiszant Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.07.2002 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 Jak płyty to sufit podwieszany i tu są koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts