Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

25m3 XPS 300kPa 12cm 250x60cm super cena !!!

fighter1983

Recommended Posts

Witam.

Przypadkiem mam u swojego klienta w okolicach Kielc ok. 25m3 Finnfoam XPS 120mm w duzej plycie czyli wymiary: 250cm x 60cm x12cm z krawedzia prosta sklasyfikowana jako 2 gatunek. XPS przyjechal po prostu brudny, a ze to mial byc material na wycinanie sztukaterii itp. - nie moze byc brudny, ale na plyte fundamentowa, lub do budownictwa - to ze brudny - w niczym raczej nie przeszkadza.

Cena: 330 netto - 30% czyli 231 netto za m3. Za tyle to EPS 200 ciezko kupic.

Podana cena jest cena netto za m3 z odbiorem wlasnym loco OKSA

https://www.google.pl/maps/place/Oksa/data=!4m2!3m1!1s0x47177769287d7e63:0xaa591507a777be36?sa=X&ved=0ahUKEwi_gYm3767MAhWI_iwKHUUPCRcQ8gEIGjAA

mozliwa organizacja transportu przeze mnie lub odbior wlasny, info telefonicznie 792030206

tylko prosze nie cudowac z "platnosciami przy odbiorze " gdy mam organizowac transport, bo najtaniej wychodzi spedycja zewnetrzna, wiec nie ma mozliwosci zaplaty kierowcy.

Oczywiscie gdy ktos chce sam to odebrac - mozna zaplacic mojemu klientowi, ale najpierw info telefoniczne.

Dodatkowo - "do pelna" czyli okolo 25m3 mozemy dorzucic odpady poprodukcyjne z tego xps - do wykorzystania - wg wlasnych upodoban.

zdjecia wrzuce pozniej

• 1 month później...