arek2426 27.04.2016 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam. Przymierzam się do remontu kuchni, chcę zacząć od zrobienia podłogi, która jak na razie jest wykonana z desek na legarach, pod spodem ubity piasek. Chcę to zerwać i zrobić wylewkę z ogrzewaniem podłogowym. Czytałem różne opinie i nie wiem co będzie najlepszym rozwiązaniem. Czy najpierw wylać tzw chudziaka i później styropian folia instalacja grzewcza wylewka końcowa i posadzka z płytek czy powinienem rozwiązać to inaczej? Proszę o porady co ewentualnie kłaść na poszczególnej warstwie . Z góry dzięki Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez arek2426 błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 29.04.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2016 chudziakfolia styropian folia aluminiowa rurki wylewka płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ek_ge 20.05.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Zgadzam się z moją przedmówczynią w sprawie kolejności warstw. Dodam tylko, że w przypadku ogrzewania podłogowego warto zrobić wylewkę anhydrytową. Pozdrawiam Marek Tucholski Online Ekspert marki Lafarge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts