rybak1986 28.04.2016 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witajcie! Mam okna w kolorze oregon IV (obrazek ponizej). Poszukuję producenta podbitki PCV który ma w ofercie materiał w tym kolorze. Przeszukałem pół internetu i nic. Czy ktoś z Was miał podobny problem natury kolorystycznej? Forum to ostatnia deska ratunku, jak nie uda mi się kupic podbitki w PCV, będę zmuszony pójść w podbitkę drewnianą. projekt: http://www.dobredomy.pl/projekt/ariadnaIII/ okna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radeks44 14.06.2017 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2017 Jakże miło Mam taki sam temat, pozostaje albo drewno i bejca lub blacha pomalowana w taki kolor. Czy może w międzyczasie coś Pan znalazł z PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts