szczupakq 28.04.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanko czy ktoś z Państwa użytkował/użytkuje kabinę typu walk in ? Do swojej łazienki kombinuje aby zamontować kabinę taką jak na zdj. o wymiarach 140x100 i mam wątpliwości czy po prysznicu w takiej kabinie rozpryskująca woda nie będzie też poza kabiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 28.04.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Jeżeli 140cm to długość , a bateria zamontowana będzie w szerokości , to przy zachowaniu prawidłowych spadków , będzie to działało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczupakq 28.04.2016 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Dokładnie długość ścianki to 140 a deszczownica będzie zamontowana na środku ściny w szerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 30.04.2016 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 szczupakq, nie wiem, czy pomoże, ale u mnie długość ścianki to 1.20 cm, deszczownica zamontowana przy ścianie, więc zostaje jakiś metr na "chlapanie", nie jest źle, mniejszej odległości bym nie doradzała, czasem za kabiną*też się*pojawiają*kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian85 30.04.2016 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 mam 110cm, natrysk po środku i woda odbija się od ciała i wylatuje nawet do 1m, nie kałuże, ale kropki, trzeba ściągaczką lub ręcznikiem przejechać, jak ktoś używa słuchawki do mycia to może niechcąc skierować ją w strone bez szyby oraz kłopotliwe jest za każdym razem (przynajmniej umnie mam dużo kamienia w wodzie) czyszczenie tej szyby, ale kupiłem do tego celu myjke do okien karchera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina156 04.05.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Nie za bardzo rozumiem - co to za kabina? Przecież po to są te szyby, żeby woda się na nich zatrzymywała - coż, trzeba się z tym liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.05.2016 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Halina, zamiast spamowć, poczytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts