mitaś 28.04.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam Szanownych Forumowiczów,W tym roku planuję obłożyć modrzewiem garaż przylegający do budynku mieszkalnego. Garaż jest zbudowany z Ytong Energo 36,5. Pytanie jest następujące: Czy mogę dać styropian (wiem że stosuję się wełnę, ale zostało mi sporo styro 8 cm)?Jeżeli styropian, to czy zaciągać go klejem, czy może dać folię (zwykłą, bo paroprzepuszczalna mija się z celem)?Oczywiście wszystkie inne elementy będą zgodnie ze sztuką (stelaż, szczelina wentylacyjna itp.)Proszę o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 28.04.2016 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Foli od zewnątrz się nie daje, siatka i klej byłą by dobra. później pustka powietrza i deskowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts