Filip80 28.04.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Witam, czy pod nadproża YF muszę wykonać poduszkę z 3 warstw cegły pełnej kl. min15 na zaprawie M10 ? tak mam w opisie w projekcie, ale nigdzie nie widziałem na budowach tego wynalazku ... ściany YTONG PP4/0,6 S+GT dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filip80 30.04.2016 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 czy to jest dobre rozwiązanie ? chodzi mi o coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej733 01.05.2016 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Takie są wymogi przy opieraniu belek; stropów.Cegieł nie musisz możesz zrobić poduszkę z betonu. Nie musi być trzy warstwy wystarczy jedna....a jak nie dasz to też się nie zawali (chyba że rozpiętość spora) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts