icrew 30.04.2016 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Witam Potrzebuje dzisiaj podłączyć płyte indukcyjna BEKO HII 64405AT. Moja instalacja elektryczna jest na 400V. Zdjęcie w załączniku. Proszę o pomoc jak podłączyć kable ponieważ dwa są fabrycznie zmostkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 30.04.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Pisz na forum elektroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxb 30.04.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Ten "podwójny" przewód pod do niebieskiego przewodu (N) a dwa pozostałe pod dwie fazy. Oczywiście o ile kolory przewodów są prawidłowo podłączone w puszce. Na pewno w instrukcji masz rysunek podłączenia i najlepiej z tym porównaj ale na 99% tak będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 01.05.2016 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Zielony tak jak masz , niebieski do niebieskiego ,zostają ci dwa przewody i podłączasz wg uznania np czarny do czarnego szary do szarego ,lub brązowego nie ma to znaczenia bo między szarym-czarnym-brązowym jest 400v a ty potrzebujesz 400v ale 2 fazy dlatego możesz dać tak jak ci napisałem , najważniejsze aby zielono-żółty był z tym samym oraz niebieski z niebieskim to ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grend 01.05.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 ..a teraz nie ma koniecznosci "pieczatki" od elektryka aby miec gwarancję ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 02.05.2016 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 ..a teraz nie ma koniecznosci "pieczatki" od elektryka aby miec gwarancję ? ja sam sobie podłączałem ,mam papiery elektryka ale nie mam pieczątki i olewam to , gwarancja to fajnie wygląda ale kto ją wydębi ? znajdą 500 powodów że to nie ich wada , tak jak pękający blat , kto na to dostał gwarancję ? odpowiem nikt najlepiej jak byś sobie wykupił dodatkową gwarancję za 90%wartości towaru a koniec końców na pęknięte szkło i tak zostawią cię na lodzie , ja gwarancję po miesiącu wywalam do kosza , tak już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcelix 02.05.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 Ja tam daje swój podpis i numer świadectwa kwalifikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts