ad_87 30.04.2016 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Cześć, Planuje wykonać w najbliższym czasie wylewki (mixokret) - mam na parterze okno tarasowe - generalnie zgłupiałem w pewnym momencie. Posadzkę wylewa się do samego profila czy do początku szarej (zdjęcie) listwy (jej wysokość około 2,5 cm - następnie zaczyna się profil). Dajcie znać jak u Was to rozwiązaliście. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 30.04.2016 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Poziom zero , powinien wyznaczyć kierownik budowy . A jak poszedłeś na żywioł , to okładzina docelowa wylewki , powinna wejść pod białą dolną część profila .Krawędż dolna białego - grubość wykładziny , płytek , drewna + klej + 2mm na silikon = poziom wylewki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damian85 30.04.2016 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 ja dawałem do profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts