Gość 14.12.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2004 I ja się dołączam do pytania,bo chcę schody pomalować,ale słyszę tu i ówdzie,że może być potem kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 15.12.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Ja mam barwione (teak), dębowe schody. To normalne, że nie uzyska się jednolitej barwy bo przecież surowe drewno też nie jest jednolite - drewno ma słoje. To jest tak samo jak z drewnianymi oknami - też nie mają jednolitej barwy. W każdym bądź razie moim wykonawcom udało się uzyskać praktycznie taką samą barwę na wszystkich trepach - nie widać dużych różnic. Trepy były dwa razy malowane farbą Duluxa i 3-krotnie lakierowane. Jak na razie nic się nie wytarło, nie zmienił się kolor - schody użytkujemy od roku. A najlepiej kupić próbkę farby i pomalować kawałek drewna z jakiego będą schody i zobaczyć czy to nam się spodoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts