Rafael102 03.05.2016 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Hej wszystkim. Mam około miesiąc czasu, aby podać deweloperowi, czy zmieniam układ jakiś ścian. Na takim metrażu nie ma zbytnio co szaleć, ale jakieś poprawki myślę, że wprowadzę - na razie nie chciałbym się wychylać co sobie sam wymyśliłem, ponieważ chce poznać wasze propozycje, każdy jakoś inaczej wyobraża sobie tą samą przestrzeń, więc wszystkie propozycje wezmę pod uwagę. Z tego co mi się udało dowiedzieć, to kuchni niestety nie da się przenieść Na tą chwilę chciałbym się zająć samymi ścianami, z grubsza powiem, że chciałbym jak najlepiej wykorzystać każdy cm, więc jakieś zabudowy na całą ścianę, szafy - raczej wszystko będzie na zamówienie, żeby dobrze zagospodarować wszystko Dodatkowo do mieszkania jest podobnej wielkości ogród, który myślę, że jest fajną opcją na spędzanie czasu zamiast w 4 ścianach to w niewielkim ogrodzie, ale to aranżację jego zostawie na później Załączam plan i czekam na mam nadzieję mnósto waszych pomysłów. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 03.05.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 A jakieś wymagania? Dla ilu osób ma być to mieszkanie? Co w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafael102 03.05.2016 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Jasne, już wyjaśniam: Mieszkanie na 1 osoby, maksymalnie pary - więcej ludzi się nie spodziewam w nim do codzienniego mieszkania - łazienka: dla mnie w sumie bez znaczenia czy wanna czy kabina, lecz myślałem bardziej w swoim pomyśle o kabinie, a właściwie o samych drzwiach szklanych i odpływie liniowym, wtedy można zaoszczędzić trochę miejsca. - kuchnia: 2 palniki wystarczą, lodówka może być podblatowa, ale myślałem, żeby może dać delikatnie wyższą i wtedy jeszcze piekarnik by się na niej znalazł (w słupku zabudować, fajnie by było) no i podstawa to teraz zmywarka (wymiar obojętny) zlew jakiś max 60, żeby jakiś większy garnek umyć co się nie zmieści do zmywarki, ale raczej sporadycznie będzie używany, no i żeby był kawałek wolnego blatu roboczego, żeby coś przygotować (ok. metra?) - pokój: standard, miejsce na tv (najprawdopodobniej wiszący), łóżko, szafa, jak już wspomniałem wcześniej myślę o zabudowie ściany żeby jak najwięcej miejsca było do przechowywania, żeby nic się nie walało na widoku, jakiś stół by się przydało zmieścić jakby znajomi wpadli - przedpokój: ta szafa co jest na planie to myślę, że to dobre miejsce dla niej, żeby jakieś kurtki i buty do codziennego użytku wpakować. To tyle, jak jeszcze potrzebujecie jakieś istotne info o którym zapomniałem wspomnieć to walcie śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 03.05.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Kuchnię radzę przerzucić na stronę z salonem. W wersji 1 przestrzeń jest połączona i bardzo przestronna. W wersji 2 kuchnia jest oddzielona z jadalnią od części salonu niską ścianką. Można też pomyśleć o szklanej ścianie, która da trochę prywatności jeżeli ktoś będzie spać, a druga osoba będzie gotować. Na pewno w wersji 2 dużym plusem jest bardzo duża zabudowa na ścianach w salonie. Najlepiej biała, wtedy nie przytłoczy wnętrza swoimi gabarytami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anika1003 03.05.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 03.05.2016 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 http://images75.fotosik.pl/564/ab9f4366d990c456med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts