Aleks.Hates.Mondays 03.05.2016 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Cześć, Wynajęłam mieszkanie, w którym niestety stoją same meble pamiętające najlepsze lata Edwarda Gierka. Stety - mogę je wywalić lub przerobić po swojemu. Postanowiłam dwie pionowe części meblościanki (brąz, wysoki połysk, klasyczny "dizajn" tamtego okresu) zeszlifować i pomalować farbą tablicową. Nie jestem jednak w stanie określić, na ile m^2 powinnam kupić farby. To jest ten styl: Będę wdzięczna za przekazanie pomysłu, jak to obliczyć. A może ktoś malował tego typu meble i po prostu wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 03.05.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Policz powierzchnię każdej płyty , kalkulator chyba masz choćby w telefonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qosek 05.05.2016 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 lolostatnio pytanie ile m2 stryropianu jest w 80 paczkachteraz pytanie o policzenie powierzchni szafki .... (o ile się nie mylę to pole powierzchni prostokąta liczy się w klasie 3 lub 4 podstawówki .... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts