mrdiablin 04.05.2016 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Witam, Mieszkanie nowe. Posadzkę betonową w kuchni gruntowałem gruntem Atlas jakieś 4 lata temu. Teraz chcę położyć na podłodze płytki jednak nie wiem czy mam ponownie gruntować posadzkę czy mogę układać na niej płytki?Słyszałem różne rady: jedni mówią, żeby gruntować ponownie bo minęło dużo czasu od gruntowania, drudzy, że skoro było gruntowane to już nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 04.05.2016 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Gruntować ponownie a wcześniej solidnie posprzątać.Koszt gruntu znikomy do kosztów całej inwestycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdiablin 04.05.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Czy ponowne gruntowanie nie spowoduje, że powierzchnia zrobi się szklista i będzie przez to mieć gorsze właściwości przyczepne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 04.05.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Zagruntuj ponownie , ale tym razem użyj grunt głęboko penetrujący Ceresit CT-17 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts