engi 12.07.2002 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2002 Forumowicze !!!!Część okien drawnianych które mam - remontuję, zaś najbardziej zniszczone chcę wymienić.Otrzymałam ofertę okien firmy Cieślak z korzystnym rabatem.Czy ktoś wie, czy to są dobre okna????Pomóżcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 19.07.2002 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 A widziałaś ich stronę http://www.cieslak.com.pl ? Wygląda całkiem przyzwoicie Plonskij chyba wyjechał na wakacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 22.07.2002 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Znam ich stronę i faktycznie wygląda OKJednak strona to nie wszystko i chciałabym pogadać z kimś kto ma te okna.Może ktoś z Forumowiczów ma okna firmy Cieślak ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 29.07.2002 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Wróciłem z urlopu [Chorwacja - super - mam dobre miejsce na wypoczynek].Proszę o bliższe dane o tych oknach [jednoramowe, zespolone, inne - osobiście tej firmy nie znam] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 29.07.2002 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Zerknij na stronkę http://www.cieslak.com.pl. Okna drewniane. Zazdroszczę Ci tego urlopu. Planuję Chorwację we wrześniu - ale nie wiem czy wypali?? W jakim rejonie przebywaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 29.07.2002 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Miejscowość Marina k Trogiru niedaleko Splitu.Zaleta taka, że mało ludzi a morze o trzy metry od chaty.Jest tam Polka co wyszła za Chorwata i załatwia przez internet miejsca do pobytu - szczególy podam Ci na priwa.To tak na marginesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 29.07.2002 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 29.07.2002 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Witajcie.Mam zdecydowanie tanią Hiszpanię (Costa BravA) od 22 sierpnia 3 pokoje z kuchnią na 2 tyg. 1800 pln. Pozdrawiam.I znów tam jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
winston 29.07.2002 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2002 Podałem cenę dla 6 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 30.07.2002 05:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2002 Winston! podeślij na priv! Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.08.2002 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2002 Płonskij - 2 tyg. temu też wróciliśmy z Chorwacji (Brela k/Splitu). Extra było, zwłaszcza rakija figowa!!! No i nie zdążyło nam zalać drogi powrotnej. Ale teraz serio - dowiedziałam się dziś, że podobno porządne firmy nie zakładają teraz hamulców antyprzeciągowych, bo są awaryjne i po roku nie spełniają swojej roli. Co mógłbyś to skomentować? P.S. Rakiji mi jeszcze zostało troszeczkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 22.08.2002 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 To nieprawda.Natomiast jest prawdą, że jest to bardzo dobry wynalazek, zabezpiecza skutecznie skrzydło przed walnięciem w ramę lub w ścianę - przy przeciągu.Prawdopodobnie problem polega na tym, że przy nieodpowiednim zamykaniu te hamulce ulegają uszkodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 22.08.2002 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Plonskij- czy mogę też prosić o podanie szczegółów dot. Chorwacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts