brunet wieczorową 04.05.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Witam, w pewnym miejscu elewacji (wnęka garażowa) potrzebuję wyrównać powierzchnię, uzyskać odpowiedni pion, poziom, kąty proste, więc będzie trzeba na istniejącą warstwę kleju i siatki nałożyć kolejną warstwę. W niektórych miejscach dodatkowa warstwa kleju będzie miała nawet 10-12 mm grubości. Czy warstwa kleju może być aż tak gruba? Nie popęka, odpadnie lub coś innego się z nią nie stanie? A jeśli nie klejem to ewentualnie jakim innym materiałem to wyrównać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brunet wieczorową 28.05.2016 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2016 Tak też zrobiłem. Na razie jest wszystko w porządku. Klej nakładałem cienkimi warstwami i na to siatka. Łącznie są 4 warstwy kleju i siatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts