darek2009 04.05.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 W projekcie mam dach płaski: strop, paroizolacja, styropian, papa. Część prac chciałbym wykonać wykonać własnoręcznie, tzn. rozłożyć paroizolację i styropian. Papę rozłoży dekarz. Nie wiem tylko jak umocować paroizolacje i styropian do podłoża. W projekcie mam attyki z czterech stron i żwir. Zmienię to i będą attyki z trzech stron a z czwartej krawędź zakończona rynną. Jak więc umocować styropian? I czy ktoś (jak ja), kto nigdy tego nie robił, poradzi sobie z taką robotą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 04.05.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 styropian najlepiej mocować pianką do elewacji , np insta-stick lub tytan eos , nie do zerwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 05.05.2016 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 styropian najlepiej mocować pianką do elewacji , np insta-stick lub tytan eos , nie do zerwania Jak to przykleić do folii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 05.05.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jak to przykleić do folii? Folia niepotrzebna. Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.05.2016 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 W projekcie było dobrze. Były attyki i była warstwa dociskowa to po co ta zmiana? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts