jerry600 05.05.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Witam mam problem z więźba dachową znajdującą się nad garażem.Jest to budynek o wymiarach zewnętrznych 5,90 x 5,90 czy taka więźba dachowa dachu dwuspadowego i bardzo małym kącie nachylenia 15-20 stopni spełni swoją rolę? (płatwie pośrednie i górna będą podparte na murze) i wystawać poza obrys budynku po 0,5m.Pozdrawiam http://wrzucaj.net/image/HRYMS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 05.05.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 O jaki problem Ci chodzi? Moim zdaniem to więźba ta jest i tak przewymiarowana a więc bezpieczna pod blachę ale czy pod dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jerry600 06.05.2016 04:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 O jaki problem Ci chodzi? Moim zdaniem to więźba ta jest i tak przewymiarowana a więc bezpieczna pod blachę ale czy pod dachówkę? Pod blache..ja widziałem problem nad płatwiami rozstawionymi na długości 6m ,ale skoro tak to fajnie.Dzieki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts