Robin77 05.05.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jak w temacie Czy można mieć i to i to w mieszkaniu i jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monkey222 06.05.2016 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Tak, czesto ludzie robia dół domu parkiet lub deska a na górze gdzie sypialnia i pokoje dzieci to panel . .Wygląda normalnie,, Jeśli chodzi o mieszkanie np w bloku ( jednopoziomowe) gdzie np duzy pokój i korytarz to parkiet a reszta to panele to wygląda głupio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin77 06.05.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Tak, czesto ludzie robia dół domu parkiet lub deska a na górze gdzie sypialnia i pokoje dzieci to panel . .Wygląda normalnie,, Jeśli chodzi o mieszkanie np w bloku ( jednopoziomowe) gdzie np duzy pokój i korytarz to parkiet a reszta to panele to wygląda głupio Dzięki No właśnie pytam o mieszkanie A jak Twoim zdaniem by to wyglądało, gdyby: salon był w parkiecie, przedpokój w gresie a pokoje w panelach Przedpokój w gresie przedzielałby pokój z parkietem od pokoi z panelami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BartStefan 06.05.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ważne żeby tobie się podobało. Jak lubisz różne style to nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 06.05.2016 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Wykońćzenie ma się podobać Tobie, jeśli uważasz takie połączenie za praktyczne to luz. Grunt żeby było zrobione estetycznie wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 06.05.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Dzięki No właśnie pytam o mieszkanie A jak Twoim zdaniem by to wyglądało, gdyby: salon był w parkiecie, przedpokój w gresie a pokoje w panelach Przedpokój w gresie przedzielałby pokój z parkietem od pokoi z panelami? Pomyśl nad listwami, progiem łączącymi parkiet z panelami. Róźnica w wysokości będzie dość duża. U mnie prób między gościnnym a korytarzem niestety musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin77 07.05.2016 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 W pokojach chciałbym mieć parkiet dąb klasa 1 (jakiś taki zwykły dąb) Czy mogę położyć np. podłogę czarną w przedpokoju? Ma ktoś jakieś kontrasty na podłodze i jest z nich zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 10.05.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 W pokojach chciałbym mieć parkiet dąb klasa 1 (jakiś taki zwykły dąb) Czy mogę położyć np. podłogę czarną w przedpokoju? Ma ktoś jakieś kontrasty na podłodze i jest z nich zadowolony? wiesz to tak naprawdę kwestia twojego gustu jest kontrasty fajnie wyglądają, ale nie w każdym połączeniu. Trzeba sobie przystawić oba materiały i zoabczyć, jak to będzie sie prezentowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniellos_ 10.05.2016 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Teraz można kupić panele tak dobrze imitujące parkiet, że śmiało możesz kłaść koło siebie. No chyba, że masz na myśli parkiet w typową jodełkę, ale nie wiem czy ktoś tak jeszcze robi. Jak chcesz parkiet to może wybierz taki układ desek kładziony równolegle jak jest w panelach.Róznicę wyokości wyregulujesz wysokością podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 11.05.2016 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Teraz można kupić panele tak dobrze imitujące parkiet, że śmiało możesz kłaść koło siebie. No chyba, że masz na myśli parkiet w typową jodełkę, ale nie wiem czy ktoś tak jeszcze robi. Jak chcesz parkiet to może wybierz taki układ desek kładziony równolegle jak jest w panelach. Róznicę wyokości wyregulujesz wysokością podkładu. popieram przedmówcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin77 11.05.2016 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Zdecydowałem się na panele Vinylowe LVT a w łazience, kibelku i kuchni gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bialmik 11.05.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Trudno mi powiedzieć, ale ja chyba jestem przyzwyczajony do podłogi drewniaanej. Przez wiele lat miałem parkiet, kilka tygodni temu wymienialem na nową dębową i właśnie z takim odcieniem jest najlepiej wg mnie. W kuhn gdzie kupowałem mają duży wybór, ale jakoś ten dąb do mnie od razu przemówił. Panele nigdy mi sie nie podobaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertPolanski 16.05.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Ja jednak wolę panele i nie połączyłbym tych dwóch rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominos13 17.05.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) Witam, sam zastosowałem takie rozwiązanie u siebie, tzn. panele i parkiet, i jestem zadowolony z efektów. Oczywiście trzeba to jeszcze ładnie wykończyć jakimiś listwami, osobiście skorzystałem z usług firmy [SPAMER]. W domu rodziców użyliśmy listew od Creativa, jednak ich wątpliwa jakość (jedna z nich pękła przy montażu) spowodowała, że wybrałem wyżej wymienioną firmę. Dlatego tez polecam każdemu wypróbować MD, różnorodność wzorów i trwałość oferowanych przez nich produktów stoją na najwyższym poziomie Może jakaś fotorelacja z efektów Pana pracy? Edytowane 18 Maja 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory90 19.05.2017 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) witam, ja w domu założyłem parkiet dębowy w salonie, natomiast w pozostałych pokojach panele i w korytarzu oraz w kuchni płytki i myślę, że to najlepsze rozwiązanie.No chyba, że kogoś stać na położenie wszędzie parkietu Mogę polecić przy tym firmę, która wykonywała mi, montaż parkietu, pełen profesjonalizm i atrakcyjna cena. To firma [spam] Dużo można na ich stronie także dowiedzieć się o samym parkiecie więc polecam. Edytowane 19 Maja 2017 przez Tomaszs131 Link teklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SECU 09.07.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 polecam na parterze parkiet a w pokojach u góry Panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamemnon91 21.07.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Jeśli wszystkie rodzaje podłóg będą kolorystycznie i estetycznie wpasowane to jak najbardziej rozwiązanie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts