Flasher 08.05.2016 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Witam. Mam problem, a mianowicie przed tynkowaniem pomieszczenia facet wyjął bolce z górnych zawiasów okiennych. Teraz, kiedy chcę otworzyć okna, to te wypadają. Z niewiadomych przyczyn nie mogę włożyć tych bolców z powrotem . Cos klinuje juz na dolnej czesci zawiasu i nawet siłą przy użyciu młotka nie chcą wejść. Czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi jak je z powrotem umieścić? ( wiem, ze trzeba wkladac takim rowkiem w odpowiednim kierunku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 08.05.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 niektóre bolce nie są okrągłe i trzeba znaleźć położenie w którym wejdzie (np. w Winkhausie)Poza tym możesz mieć zatynkowane okucia i najpierw trzeba je oczyścić jak ktoś taką głupotę zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 08.05.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Oprócz tego mógł ponadwyrężać sprężynki zapobiegające wysuwaniu tego bolca i teraz one blokują jego ponowne włożenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flasher 08.05.2016 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 No wlasnie chyba te sprezynki w srodku sprawiaja problem bo odbija sie to na bolcu jak probuje wbic. Widac ze blokuje. Co w takim przypadku zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts