mayek 08.05.2016 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Witam, za kilka dni będę miał robioną płytę fundamentową. Po jej wytyczeniu przez geodetów widać, że miejscami jej poziom wypada niemal na poziomie terenu.Na płycie będzie jeszcze wylewka więc dojdzie 19cm, ale i tak martwię się że to za mało.Na jakiej wysokości ponad teren robi się podłogę "na gotowo"? Czy 19cm to nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.05.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 A przeszkadza to Tobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayek 08.05.2016 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 A przeszkadza to Tobie ? Nie wiem. Nigdy nie mieszkałem w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nass 13.05.2016 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Będziesz kładł XPS-a pod płytę a potem zwykły styropian i wylewkę na płytę?Możesz napisać jakie masz grubości warstw? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayek 13.05.2016 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Będziesz kładł XPS-a pod płytę a potem zwykły styropian i wylewkę na płytę? Możesz napisać jakie masz grubości warstw? pozdrawiam Od góry: 2 cm wykończenie 7 cm wylewka 10 cm styropian 25 cm płyta fund. 15 cm XPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 14.05.2016 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 ja mam poziom 0 około 25-30 cm ponad aktualny poziom. To chyba optymalnie, bo sąsiedzie podwyższyli domy więcej i mają teraz za tarasem skarpę. Poziom 0 ustala się na planie zagospodarowania działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts