polojan 08.05.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Hej Chcę kupić działkę rolną 1050 m2 klasa gruntu IVa w miejscowości nie ma planu miejscowego zagospodarowania więc po zakupie musiałbym wystąpić o Warunki Zabudowy. Czy ktoś z Was się orientuje jak to się ma do przepisów po 1 maja? Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie czy w ogóle mogę kupić działkę rolną. Nie chcę zostać z kawałkiem ziemi rolnej i zależeć od humoru urzędnika. Na działce nie planuję stawiania domu na fundamentach tylko garażu + domek holenderski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milo222 13.05.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 ustawa nie dotyczy działek poniżej 0.3 ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riot 14.05.2016 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Jeżeli planujesz brać jakis kredyt na budowę, to uważaj. Banki odmawiaja udzielenia kredytu dla takich działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts