borgus 10.05.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Witam,chcę postawić garaż blaszany 3x5m jako magazyn na szpejm, nie będzie służyć jako garaż dla pojazdów. Miejsce w którym chcę go postawić jest lekko nierówne, na 5m różnica w poziomie około 30cm i mam dylemat bo chciałem podłoże bez betonu, wymyśliłem bloczki fundamentowe po obrysie a w środku kostka brukowa. Powiedzcie jak to najlepiej zrobić z ta nierównościa, aby całość była nad powierzchnia gruntu? Bloczki maja 14 wysokości, jak uzupełnić tę nierówność? Myślałem żeby dać jakiś materiał na podbudowę żwir czy tłuczeń na to piasek i na to dopiero bloczki fundamentowe? Zda egzmin coś takiego? Chciałbym jeszcze dać folię żeby woda nie parowała do garażu, w którym miejscu ja dać jakiego rodzaju? Poradźcie coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts