dareqn 10.05.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Witam. Zbliża się kilka fajnych imprez sportowych, chciałbym zakupić telewizor. Co teraz dobrego na rynku jest, zainwestować w taki z zakrzywionym ekranem czy raczej płaskim normalnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.05.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Mam zakrzywiony Samsunga SUHD, obraz jest nieziemski. Szwagier zakupił 4K LG i różnica jest dosyć duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RedRobin 11.07.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Większość stacji i tak nie wykorzystuje 4k, więc możesz śmiało FUllHD i neon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greg_81 11.05.2017 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2017 Ja bym rozglądał sie za tv w technologi oled. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alishia 16.05.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 (edytowane) Myślę, że pomocną w tym zakresie stroną będzie strona znanego serwisu [spam]. Znajdziesz tam ofertę na wysokiej klasy telewizory w atrakcyjnych cenach. Nawet największy laik z zakresu elektroniki z łatwością wybierze coś odpowiedniego dla siebie, co będzie mu długo i dobrze służyć. Edytowane 5 Września 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.05.2017 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Zależy jak daleko siedziesz od telewizora Samsungi maja bardzo dobre ekrany PLSy dodatkowo fajnym plusem jest smartTV działa na prawdę płynnie Samsung UE40K6300 Curved Smart - w komplecie jest specjalny pilot do starowania jak myszą od komputera [moderowano] Z większa liczbą cali Samsung UE55K5500 [moderowano] Jest jeszcze promocja na te telewizory 2 lata dodatkowej ochrony tylko wpisujesz kod rabatowy "dodatkowa ochrona" Mam okazję takim pilotem się bawić, seria 8000 i powiem szczerze że nie do końca dopracowana technlogia. Co jakiś czas, w trakcie pisania gubi linię. Konieczna jest korekta ustawienia kursora na tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olafu80 31.05.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Telewizor z Ambilight. Fajna sprawa. Bardzo mi się podoba takie rozwiązanie. Osobiście np. nie preferuję telewizorów z zakrzywionym ekranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 31.05.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2017 Telewizor z Ambilight. Fajna sprawa. Bardzo mi się podoba takie rozwiązanie. Osobiście np. nie preferuję telewizorów z zakrzywionym ekranem. Muszę się z tym zgodzić, jako użytkownik jednego z takich wynalazków- nie widzę w tym rozwiązaniu nic nadzwyczajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maya75 06.06.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 Właśnie, to zależy od preferencji. Też nie lubię zakrzywionych ekranów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 12.06.2017 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2017 Moim zdaniem nie opłaca się kupować telewizorów z zakrzywionym ekranem, ponieważ różnica w jakości obrazu jest niewielka, a w cenie już całkiem spora. Może telewizor czy projektor, zastanówcie się co wybrać - myślę, że jeśli macie duży salon, to bardzo dobrym pomysłem będzie zakup projektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts