Meon 11.05.2016 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Witam,jakieś 3 miesiące temu przyjechała mi firma montować okna. Zamontowali je na 4 wkrętach oraz opiankowali.Teraz na dniach mają przyjść ocieplać. Mogą na tą piankę już kleić styro, czy trzeba jeszcze jakoś to zabezpieczyć?Tak samo od środka. Może fachowiec od wykończenia wnętrz już robić swoją robotę, czy ja muszę piankę czymś zabezpieczyć?Nie chcę aby za kika lat był prześwit. Jednak chyba styro ochroni piankę, nie?Okna mam zamontowane na równi z ścianą zewnątrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klimon 12.05.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Możesz robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 13.06.2016 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 hej czy taśmy rozprężne się zabezpiecza od zew. i wew. a jeśli tak to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 17.06.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 może koś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 17.06.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Ja niczym ich nie zabezpieczałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts