jakubjas01 11.05.2016 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Witam! Wcześniej trochę zajmowałem się tynkowaniem, murowaniem, malowaniem itp. ale to zawsze jako osoba pomagająca i zawsze wszystkie materiały był już zakupione. Tym razem chciałem wyremontować swój balkon, jednak zupełnie nie wiem jaki tynk i farbę kupić. Ponadto chciałbym zapyta, czy jeżeli balkon jest już pomalowany to można na tę farbę położyć nową warstwę tynku (oczywiście po wcześniejszym oczyszczeniu jakąś szczotką), czy muszę wszystko zeskrobać i tynkować na gołą ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 11.05.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Trzeba by to widzieć, musi być oczyszczone, odpylone i dobry grunt na to - to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 12.05.2016 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 cytat: "Wcześniej trochę zajmowałem się tynkowaniem, murowaniem, malowaniem itp" - i pytasz o takie bzdety ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts