mariober 11.05.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Możecie polecić hurtownie , przedstawiciela lub firmę produkującą i sprzedającą markowe narzędzia dla profesjonalistów , u której można dostać fajne rabaty na zakup dużej ilości narzędzi ? może któraś z wiodących firm na rynku ( bosch , makita , dewalt , fein ,Milwaukee,) mają jakieś programy lojalnościowe dla firm np, logo na ubraniach lub samochodzie a preferencyjne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Czingczang 14.05.2016 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2016 Ja jako os. fizyczna kupuje narzędzia poprzez serwis Narzedzia.pl/Rotopino.pl Mają na większość produktów atrakcyjne ceny, z chęcią udzielają rabatów, szybka wysyłka i dobry kontakt. Asortyment całkiem spory, póki co kupiłem już u nich z 9 produktów i wszystkie po dobrych cenach, dla przykładu ostatnio: za Makitę 5008 MG + walizkę Macpac NO4 + stół roboczy Black and Decker - wraz z wysyłką dałem 1080 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 24.05.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 Możecie polecić hurtownie , przedstawiciela lub firmę produkującą i sprzedającą markowe narzędzia dla profesjonalistów , u której można dostać fajne rabaty na zakup dużej ilości narzędzi ? może któraś z wiodących firm na rynku ( bosch , makita , dewalt , fein ,Milwaukee,) mają jakieś programy lojalnościowe dla firm np, logo na ubraniach lub samochodzie a preferencyjne ceny. Pytanie co znaczy duża ilość narzędzi? Za 1 tys 2 może 10 tys zł. Większość nawet nie hurtowni a zwyczajnych sklepów budowlanych zamawia w miesiącu elektronarzędzia za kwotę około 10-15 tys zł. Ich narzut juz nawet nie marża rzadko kiedy przekracza 15%, w czasach allegro cięzko sprzedać drożej. Jeżeli chcesz wydać na narzędzia kwote okolo 10-15 tys raczej nie masz co liczyc że jakiś przedstawiciel producenta do Ciebie uderzy. Podejrzewam że z hurtownią też może być ciężko, taki detalista jest dla nich mało atrakcyjny. Pozostaje tylko internet. A programy lojalnościowe to juz nie te czasy. Każdy zarabia na tym grosze, sklep nie dostaje nic od hurtowni a hurtownie od producenta. W efekcie klient końcowy nie dostanie od sklepu. Takie czasy producenci walczą o jak najniższą cene, bo tego wymaga klient, na marketing i promocję przeznaczają coraz mniej. Ja jako os. fizyczna kupuje narzędzia poprzez serwis Narzedzia.pl/Rotopino.pl Mają na większość produktów atrakcyjne ceny, z chęcią udzielają rabatów, szybka wysyłka i dobry kontakt. Asortyment całkiem spory, póki co kupiłem już u nich z 9 produktów i wszystkie po dobrych cenach, dla przykładu ostatnio: za Makitę 5008 MG + walizkę Macpac NO4 + stół roboczy Black and Decker - wraz z wysyłką dałem 1080 zł. Chyba za tyle sprzedałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 25.05.2016 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 smutne to co piszesz ale pewnie prawdziwe , chyba kupie za granicą bo mają taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 26.05.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Dwa lata temu kupowałem młot Makita HR4011C . W sklepie w którym zawsze kupuję narzędzia był dostępny za 2700 zł . W trakcie rozmowy ze sprzedawcą powiedziałem że taki sam na allegro kupię za 2100 . Na początku nie chciał wierzyć , ostatecznie zaproponował taką samą ceną czyli 600 zł taniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts