arek570 27.06.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Jeżeli mówimy o konkretnych podnośnikach typu aventos nie wiem dlaczego mają się koszmarnie podnosić, wysokość szafki 72cm... Robimy to nagminnie... Większe niedzielone powierzchnie wyglądają lepiej, nie trzeba co chwilę też otwierać klapy szukając czegokolwiek. Druga sprawa, 3x60 to bezsensowny pomysł ze względu na pochłaniacz. A jeśli chodzi o odświeżanie kuchni w przyszłości i zdejmowanie szafek... bardziej skupiłbym się na ergonomii niż tak daleko sięgających argumentach A taką szafkę sam bym powiesił i zdjął bez problemu, ew można wcześniej ściągnąć fronty:) Wcale dużo nie waży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvie 27.06.2016 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Widocznie ja z tych slabszych:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 27.06.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Dla chcącego nic trudnego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvie 28.06.2016 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 Bylismy i zmienilismy, to co chcialam. Bedzie na scianie z piecem na dole od lewej 60 z szufladami, piec i 30 cargo, gora 3x60. Czekam na pana, ktory to w domu pomierzy i wtedy ewentualnie korekta. I pozostaje czekac....do wrzesnia Moglby mi ktos popowiedziec co zrobic z zaslana w sypalni? Nie bedzie dziwnie jak do tak malego okna (zdjecie pare postow wyzej) dam zaslony z obu stron? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silvie 02.11.2016 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Witam Od miesiaca korzystamy z nowej kuchni i chcialam sie nia pochwalic i jeszcze raz podziekowac za podpowiedzi. Zdjecia sa dzien po montazu kuchni Brakuje jeszcze malego stolu pod oknem. Chcemy taki 70x70 dla dwoch osob powinien wystarczyc. Moglby byc 70x80 maksymalnie, ale chyba to by nie wygladalo dobrze, chociaz kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts