Martino Z33 12.05.2016 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Witam.Mam pytanie.Czy można włączyć piec gazowy przy zdjętym grzejniku (zawory dopływ/powrót zakręcone)w trybie letnim tzn tylko.do ogrzania wody do kąpieli?Piec gazowy "Immergas eolo star 24 3 e".Proszę o poradę bo nie chcę narazić się na dodatkowe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 12.05.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Myślę , że zdjęty grzejnik nie ma wpływu na uruchomienie pieca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martino Z33 13.05.2016 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Ok.Dzięki za pomoc.Po prostu zastanawiałem się czy go włączyć gdy nie ma w obiegu wody (zakręcone zawory przy grzejniku) żeby go nie uszkodzić.Czyli reasumując bez problemu mogę go włączyć w trybie letnim i nie muszę zakręcać żadnych zaworów przy kotle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 13.05.2016 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 (...)Bo z włoskich rzeczy jedyne dobre to spaghetti i pizza... ..a z francuskich raczej tylko wino Tak słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts