mxx_rs 12.05.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Witajcie! Chciałem się poradzić w kwestii zabudowy rury oraz zamaskowania przyłączy od pieca. Spędziłem dzisiaj cały wieczór w Leroy'u szukając czegoś co możnaby jakoś wykorzystać ale nie mam pomysłu. Widziałem artykuł z muratora o zabudowie rur ale za nic w świecie nie mogę znaleźć takiej płyty fornirowanej z wycięciami żeby fachowiec ją podocinał i coś z niej zrobił. Z góry bardzo dziękuję za wszelkie pomysły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 12.05.2016 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Profil stalowy, aluminiowy w kształcie C i L do którego możesz przykręcić np. karton-gips i pomalować w kolorze ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greghus 13.05.2016 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 zabudowa gk będzie najtańsza i najbardziej skuteczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts