bettka 13.05.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam, mam pytanie, czy ktoś zastosował okładziny schodów z Pozbruku? Nazywa się to okładzina kątowa Presstone i bardzo mi pasuje po kątem wymiarów (grubości), ale nie znalazłam żadnych opinii na ten temat. Ewentualnie może ktoś kładł płyty Presstone? Chętenie poznam opinie nt. użytkowania z perspektywy czasu. Szukam generalnie czegoś na wylane betonowe schody zwnętrzne, co miałoby grubość ok. 4 cm. Z kostki betonowej niewiele jest dostępnych modeli o takiej grubości, z kolei zwykły gres jest za cienki, kostka granitowa nie do końca mi się podoba, podobnie granit.Jesli macie jakieś pomysły to będę wdzięczna. A jak już pokonam ten etap to chętnie podzielę dzię swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/211007-schody-k%C4%85towe-pozbruk/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts